18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
1 évnél régebbi cikk

Bosszúból gázolt - nem nézte jó szemmel élettársa új kapcsolatát, ezért elütötte a férfit
·Bűnügygázolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Bosszúból gázolt - nem nézte jó szemmel élettársa új kapcsolatát, ezért elütötte a férfit
·Bűnügygázolás·Utolsó frissítés: undefined

A Fejér megyei nyomozók vádemelést javasolnak azzal a polgárdi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint szándékosan elütött egy másik férfit, aki ennek következtében belehalt sérüléseibe.

A police.hu tájékoztatásából kiderült, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság segélyhívójára 2021. június 1-jén délután több bejelentés érkezett arról, hogy Székesfehérváron, a Rádió utca 8. szám előtt egy fehér színű autó elütött egy férfit. Az elgázolt embernek az orrából, füléből folyt a vér és láthatóan súlyos állapotban volt. Az elsődleges orvosi adatok alapján a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást az ügyben. Az eljárás folytatását a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vette át, és a polgárdi illetőségű feltételezett elkövetőt előállítását követően életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A 38 éves férfi a székesfehérvári társasház mögötti parkolóban nagy gázzal indult el a gyalogosan felé közlekedő sértett irányába, majd őt szándékosan elütötte - ez derült ki a nyomozás során.  A sértett felcsapódott a gépkocsi motorházának tetejére. Majd a támadója gyorsított. Néhány méter követően az áldozat az autóról az aszfaltra esett. Kétoldali koponyatörést, keményagyhártya alatti vérzést, agyzúzódást és tüdőzúzódást szenvedett. Annak ellenére, hogy az eseménysort kamera is felvette, a gyanúsított tagadta az elkövetést.

A nyomozók előterjesztésére és az ügyészség indítványára a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, majd – az eljárás során mindvégig – meghosszabbította gyanúsított bűnügyi felügyeletét.

Az 52 éves sértett a bűncselekmény során elszenvedett sérüléseibe – 13 nappal később – a kórházban elhunyt, melyre tekintettel, továbbá a nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a rendőrök a cselekmény minősítését emberölés bűntettre módosították - írja a police.hu

A 38 éves férfi ellen indult ügy vizsgálata során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban átadták a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek