1 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz június 7-én, kedden a Selyem-Horog utcák kereszteződésében
Forgalomkorlátozás lesz június 7-én, kedden a Selyem-Horog utcák kereszteződésében

Aszfaltozási munkák zajlanak majd az érintett szakaszon Székesfehérváron.

Két ütemben, reggel 7 órától 16 óráig várhatóak a forgalomkorlátozások a Selyem – Horog utcák találkozásánál épülő körforgalmi csomópontban június 7-én, kedden - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Az aszfaltozás első ütemében, tervezetten 7.15 és 10.00 óra közötti időszakban lezárják a Selyem utcát a Horog utcai csomóponti találkozásnál. Emiatt a Selyem utcáról a Horog utcára kihajtani nem lehet, a Selyem utca Jancsár utca – Horog utca közötti szakasza zsákutcaként fog üzemelni a Jancsár utca irányól.

A csomópont Selyem utcai ágán bevezetésre kerülő útzár időtartama alatt a Horog utca átmenő forgalmát egy sávon, jelzőőrös irányítással engedik. A garázstelep, az autószalon és a szerviz megközelítése a Horog utca irányából változatlan marad.  

A második ütemben a csomópont garázstelep felőli ágát zárják le, ekkor a Horog utca és a Selyem utca átmenő forgalmát is jelzőőr irányítja. A garázstelep, az autószalon és szerviz, valamint a Horog utca melletti murvás parkoló a II. piac területén keresztül közelíthető meg és hagyható el.

Borítókép: fmc.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek