1 évnél régebbi cikk

EFOTT: világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/EFOTT
EFOTT: világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja

Napközben csobbanás, sport, pihenés egykori és leendő egyetemi barátokkal, este pedig Akon, John Newman, Regard, Riton, Halott Pénz, Wellhello, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Irie Maffia és Honeybeast – ez az EFOTT!

Két kültéri színpaddal, két arénával, számtalan zenei színpaddal, család- és hallgatócentrikus programokkal, valamint rengeteg meglepetéssel startol a hallgatóbarát fesztivál, mely többek között még arra is ügyel, hogy a magyar fesztiválokon eddig sosem látott önkiszolgáló sörcsapoló géppel könnyítse meg a bulizást a fiataloknak.

Sorban állás helyett így még több idő juthat a fürdőzésre, a sportokra, a baráti beszélgetésekre vagy éppen az alapozásra Akon, John Newman, Regard, Riton, Azahriah, BSW vagy éppen Korda György és Balázs Klári koncertje előtt.

A legzöldebb nyári fesztivál abban is segíti a fiatalokat, hogy a bulizással ne hagyjanak ökológiai lábnyomot: a biológiailag lebomló hulladékot közösen komposztálhatják, ideértve a poharakat, tányérokat és evőeszközöket.

Aki nyugodtabb kikapcsolódásra vágyik, például öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne szórakozni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek, illetve különleges gasztronómiai élmények várják.

Az EFOTT tehát nemcsak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a kiállítók, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak. Idén a fesztivál azt üzeni: egyetemistának lenni menő. A nappali programokat összefogó UNIverzum egy olyan találkozási pont lesz, ahol mindenki megtalálja a már meglévő vagy a jövőbeli egyetemi haverokat.

Programok

Július 13., szerda

Szerdán 18:30-kor az egyre felkapottabb és többet foglalkoztatottabb T. Danny nyitja meg a Raiffaisen Yelloo nagyszínpados bulit, majd Dzsúdló, a BSW és Metzker Viktória szolgáltatja a talpalávalót. A Rauch MyTea nagyszínpadon szintén 18:30-kor kezdődik a parádé: többek között Aurevoir, az Ocho Macho, Berkes Olivér és a Carson Coma pörgeti legütősebb slágereit. A nyitónapon fellép még az Esti Kornél, Sub Bass Monster és Lotfi Begi is, szóval bőven lesz miből válogatni. 

Július 14., csütörtök

Az EFOTT második napján Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, illetve a Wellhello lesznek a legnagyobb nevek, de megtalálhatjátok a Bryan Adams Tribute Bandet, a Honeybeastet, a Brainst, Essemmet és Kis Grófót is a felhozatalban. Természetesen a retró zene szerelmesei sem maradnak dallamok nélkül, így többek között elcsíphetitek a Shygys, az UFO és Dj Dominique ikonikus slágereit is.

Július 15., péntek

Pénteken szabadul csak el igazán az őrület, a Raiffaisen Yelloo nagyszínpadon abszolút John Newman lesz a legnagyobb húzónév, de Király Viktor & The Band, az Irie Maffia és a Follow The Flow is megcsillogtatják tehetségüket és fülbemászó dalaikat. Rajtuk kívül a The Biebers, a Cloud 9+, Manuel, NEMAZALÁNY X SOFI, az AK26 és Opitz Barbi is megmutatja magát. 

Július 16., szombat

Az EFOTT zárónapján garantáltan a Margaret Island, Azahriah, Akon és a Halott Pénz nyomják a legnagyobb show-t, de a Rauch MyTea nagyszínpadon sem maradtok pörgős nóták nélkül, erről a Blahalouisiana, a Lóci Játszik és az Anna and The Barbies gondoskodik. Szombaton - sokak nagy örömére - koncertet ad a Ganxta Zolee és a Kartel, de Deniz, Tóth Andi és Betty Love is felbukkan a repertoárban.

A teljes programot ide kattintva találjátok.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek