1 évnél régebbi cikk

Otthon és a kert – a két jó barátod
Fehérvár Médiacentrum fotója
medenceoriás.hu
Otthon és a kert – a két jó barátod

Az én házam az én váram. Biztos te is gyakran hallottad már ezt a mondatot. Sok bölcsesség húzódik meg ám ezen állítás mögött. Sokan úgy vélik, hogy elsősorban arra utal, hogy az dirigál ott, aki birtokolja.

Szerintem sokkal mélyebb jelentéstartalommal bír. Az otthon biztonsága ugyanannyira kiérződik belőle. Mert az otthon az a hely – a várad –, ahol sok időt töltesz és biztonságban szeretnéd érezni magad. Az otthonod és az azt körbeölelő kertet tehát érdemes nagyon kellemessé varázsolnod, hogy biztonságosan és élvezetesen tudd eltölteni ott az életed sok-sok percét.

Behálózva?

A Medence Óriás nagyszerű kerti termékeivel te is változatos, élvezetes és biztonságos környezetet teremthetsz majd magad, a családod és a vendégeid számára. Olyan kellemes helyet, ahol a szabadban eltöltött közös idő a felhőtlen kikapcsolódásról szólhat.

Mikor a nap már igazán nagyon erősen szórja sugarait, nemcsak a heve miatt, hanem az erős UV-sugárzás ellen is rendkívül jó szolgálatot tehetnek a különböző vastagságban beszerezhető árnyékolóhálók. Ott, ahol kisgyerekek is sokat vannak kint, szinte kötelező tartozék. Ellenben a nap energiáját összegyűjtő szolárlámpa este igazán hasznos, amikor a kertet majd kicsit sejtelmessé és mindenképp nagyon romantikussá varázsolja.

Amennyiben pedig medence is áll a kertben, a kerítésre vagy a medence fölé is felszerelhető, illetve felfüggeszthető árnyékoló- és belátásgátló háló elmaradhatatlan tartozék. Nagyon sok kellemetlen kerti hulladéktól meg tud kímélni. Ezzel pedig jelentősen lecsökken majd a medence és a kert takarítására fordított idő is. Az erkélyen ezek a benti terek felmelegedése ellen vethetők be sikeresen.

Vonj varázskört a szúnyogok távol tartására!

Persze ha kert, akkor a közös és vidám kültéri programok is azonnal az eszedbe juthatnak: a feledhetetlen esti kártyázások a medence mellett vagy a kellemes baráti beszélgetések, sztorizgatások egy-egy pohár finom bor társaságában. A kellemetlen és ma olykor már veszélyes kórokozókat is terjesztő rovarok, főleg a szúnyogok réme azonban sokakat eltántoríthat ezektől a remek közös programoktól.

Persze ha vannak a kezed ügyében az ezeket távol tartani képes okoseszközök, akkor nincs akadálya este is sokáig élvezni a hűvösebb időt. Már elérhető olyan termék, illetve termékcsalád, amellyel olyan, szinte mágikus teret hozhatsz létre, amelyet messze elkerülnek a hívatlan és kellemetlen rovarvendégek. Tiszta mágia, mintha a Harry Potter filmekben lennél.

Legyen a kint is otthonos!

A kertben nemcsak szórakozhatsz, hanem akár még az irodai munkát is kényelmesen és kellemesen elvégezheted. Ehhez érdemes nagyon kényelmes és mindenképpen variálható kerti bútorokat, napernyőket beszerezned. Érdemes úgy tekintened a teraszodra, mintha az a nappali meghosszabbítása lenne. Rendezd csak be otthonosan, és tölts minél több időt ott! Feltölti nemcsak a tested, hanem a lelked is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek