1 évnél régebbi cikk

Székesfehérváron állt meg a MÁV eltévedt vonata, ami Miskolcról a Balatonra indult
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh Zoltán
Székesfehérváron állt meg a MÁV eltévedt vonata, ami Miskolcról a Balatonra indult

A MÁV azt írja, az Ezüstpart expressz forgalmi ok miatt közlekedett kerülő útvonalon.

Egy Miskolcról Balatonra tartó vonat rossz irányba indult el, ezért az utasoknak meg kellett várniuk, amíg egy mozdony értük megy és jó irányba tereli őket – írja az rtl.hu, az oldalt a vonaton ülő egyik utas tájékoztatta.

"Észre sem vettük, de valamelyik ponton letértünk az útvonalról és Százhalombattánál álltunk meg. A kalauz közölte velünk, hogy rossz irányba haladtunk" – mesélte az utas.

12:23-kor már meg kellett volna érkezniük a Balatonszárszóra, de akkor még a székesfehérvári állomáson álltak. Sok utas szerint ez azért bosszantó, mert jó páran csak egy napra érkeztek a tópartra pihenni, strandolni. Az rtl.hu-nak nyilatkozó utas azt is elmondta, hogy alapvetően jó a hangulat volt, sokan csak nevettek, amikor közölték velük, hogy eltévedt a vonat.

A MÁV Facebook-oldalán forgalmi okokra hivatkozott, azt írják: "A Miskolcról Fonyódra tartó 15607-es Ezüstpart expressz forgalmi ok miatt kerülő útvonalon Pusztaszabolcs-Székesfehérvár érintésével közlekedik, várhatóan 90-120 perc késéssel. A megnőtt eljutási idő miatt az expressz utasainak a székesfehérvári állomáson ásványvizet oszt a MÁV-START."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek