Elektromos tűz keletkezett, amelyet azonnal el is oltottak a Tóvárosi Általános Iskolában
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Elektromos tűz keletkezett, amelyet azonnal el is oltottak a Tóvárosi Általános Iskolában
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined

Csütörtökön délelőtt elektromos tűz keletkezett a Tóvárosi Általános Iskola egyik villanyóra-kapcsolójánál, amelyet azonnal észleltek és poroltóval meg is szüntettek.

Az iskolaépület keleti szárnyának földszintjén lévő villanyóra-kapcsolónál keletkezett elektromos tűz csütörtökön délelőtt, amelyet a mosdófelújításon dolgozók, illetve a pedagógusok is azonnal észleltek, és poroltóval gyorsan meg is szüntettek - tájékoztatott az Önkormányzati Kommunikációs Központ. A folyosón füst is észlelhető volt, ez azonban nem a tűz miatt, hanem a tűzoltókészülékből kifújt por miatt alakult ki az esetet követően.

Az oltás megkezdésével egyidőben a gyermekek és a pedagógusok is elhagyták az épületet, a legutóbb a tanév elején gyakorolt kiürítési tervnek megfelelően. Szerencsére semmilyen személyi sérülés nem történt az eset kapcsán.

Időközben a helyszínre érkezett a Székesfehérvári Tankerület Tűzvédelmi megbízottja, valamint a Városfejlesztési Kft. villanyszerelője, akik közösen nézték át a helyszínt, valamint vizsgálják ki a probléma keletkezésének okát.

Az iskola igazgatója értesítette a Székesfehérvári Tankerületi Központot és az Önkormányzatot is a történtekről. Az érintett épületrészben még tart az áramtalanítás, de az iskola többi részében már rövid időn belül zavartalanul folytatni tudták a tanítási napot a diákok és a pedagógusok.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek