1 évnél régebbi cikk

Pár nap alatt kétszer kapcsolták le a szabálytalan kamionost a fehérvári rendőrök
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál
Pár nap alatt kétszer kapcsolták le a szabálytalan kamionost a fehérvári rendőrök
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined

Tizenkilencre húzott lapot egy teherautó sofőrje Fejér megyében.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a kormányhivatal munkatársaival közösen tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzést október 29-én éjszaka.

A kitereléses ellenőrzés alkalmával, egy járművel kapcsolatban az egyenruhások megállapították, hogy egy pár nappal korábbi intézkedésből ismert sofőrről és az általa vezetett járműszerelvényről van szó - írja a el police.hu.

Az intézkedés során a járőröket meglepte, hogy

a forgalomból kivont nyergesvontatóra, egy másik hasonló jármű rendszámát helyezték fel, a vontatott pótkocsi műszaki érvényessége lejárt, valamint a fedélzeti menetíró készülékbe sem volt adatrögzítő lap behelyezve.

Az átfogó vizsgálat során a közlekedési hatóság munkatársai azt is megállapították, hogy a vontató első szélvédője be van törve, a jobb oldali ajtóból hiányzott az ablaküveg, a jármű kormánymű berendezését megbontották, valamint a vontató aláfutásgátló berendezését műanyag kötegelővel rögzítették.

A járőrök a jármű hatósági jelzéseit a helyszínen elvették, a jármű továbbhaladását megtiltották. Az egyenruhások az elkövetett jogsértések miatt az 57 éves férfival szemben szabálysértési, közigazgatási és büntetőeljárást kezdeményeztek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek