4 hónapnál régebbi cikk

25 pusztaszilt ültettek a Palotavárosi tavaknál
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Bácskai Gergely
25 pusztaszilt ültettek a Palotavárosi tavaknál

Megkezdődtek az őszi faültetések Székesfehérváron. Hétfőn a Kyndryl Hungary Kft. támogatásával ültettek 25 nagy körméretű, többször iskolázott pusztaszilt a Palotavárosi tavak mellett. A napokban városszerte lesznek faültetések a közterületeken.

Egy éves évfordulóját ünnepli a Kyndryl cégcsoport, de a hozzá tartozó magyarországi IT szolgáltató központ (volt IBM) valójában már 25 éve van jelen Fehérváron.

2020-ban a One Tree Planted szervezettel kötött globális megállapodást a vállalat, amely alapján 90 000 fát ültettek el világszerte - annyit, ahány munkatársa van a vállalatnak. Idén pedig minden ország, ahol jelen van a cég, kapott arra lehetőséget, hogy a működésük helyszínén valósíthasson meg faültetéseket.

Mivel a Kyndryl Magyarország Kft. Informatikai szolgáltatóközpontja idén 25 éves évfordulóját ünnepli, ezzel az akcióval szeretnék segíteni azt a várost, ahol élnek és tevékenykednek. A fákat a Városgondnokság kertészmérnökei választották ki és a Kyndryl finanszírozta - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek