1 évnél régebbi cikk

A városrészi közösségi házak ideiglenes zárása után több csoport is továbbműködik Fehérváron
·Hírekközösség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Lőrincz Miklós/Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
A városrészi közösségi házak ideiglenes zárása után több csoport is továbbműködik Fehérváron
·Hírekközösség·Utolsó frissítés: undefined

Az ideiglenes zárás idején a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ központi épülete ad otthont a városrészi házakban működő csoportoknak.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 588/2022. (X. 13) számú határozata értelmében december 5., hétfőtől 2023. március 31-ig bezárt a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ nyolc háza – a jelzett időszakban csak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központközponti (SZKKK), Fürdő sor 3. szám alatti épülete és a Barátság mozi tart nyitva.

Az ideiglenes zárás idején – a lehetőségekhez alkalmazkodva meghatározott időpontokban – az SZKKK központi, Fürdő sor 3. szám alatti épülete ad otthont a városrészi házakban működő csoportoknak.

A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban működő állandó csoportok közül a Dolce Dansa Salsa csütörtökönként 18.15 órától várja az érdeklődőket. A Szárazréti Nyugdíjasklub tagjai csütörtökön 15.00 órakor találkoznak, az első foglalkozást január 12-én tartják majd az új helyszínen. A zumba kedvelőit szerdán 18.30 órára várja Dancs Éva, az Alba RG SE foglalkozásai hétfőnként 17.00, csütörtökön 16.00, pénteken 17.00 órától kezdődnek.

Az Öreghegyi Közösségi Házban működő csoportok közül az ER-ZSU Szenior örömtáncra járók csütörtökön 9.30 órakor mozoghatnak együtt. A 3-1-2 Meridián torna csoport tagjai hétfőnként 10.00 órakor találkozhatnak, az Izgő-mozgó foglalkozás hétfőn és szerdán 16.30 órakor lesz. Szűcs Dorinával szerdán 18.15, csütörtökön 13.15 órakor jógázhatnak. Az Alba RG SE órái kedden 17.00 órától, csütörtökön 16.00 órától látogathatók, a Campanella Női Kar (a volt Bástya Kamarakórus) péntekenként 18.00 órától próbál majd a házban.

A Felsővárosi Közösségi Házban működő csoportok közül az ideiglenes zárás idején az ER-ZSU Szenior örömtáncosai hétfőnként 9.30 órakor találkoznak. A Felicita KTSE órái hétfőn és szerdán 16.30-kor, pénteken 18.00 órakor kezdődnek. Az itteni Szenior örömtánc csoport keddenként 15.30 órakor találkozik a központban, a Linedance countrytáncra járók pedig kedden 17.30 órától táncolhatnak. A Maminbaba foglalkozás pénteken 10.00 órakor kezdődik.

A Királykút Emlékház programjai közül a Hétvezér Estek keddenként 18.00 órától látogathatók, a Fehérvári Sakk Egyesület tagjai szerdán 16.30 órakor ülhetnek asztalhoz az SZKKK Fürdő sori épületében.

A Fürdő sori épületbe érkezők a recepción kaphatnak további tájékoztatást arról, hogy melyik teremben zajlik szakkörük, csoportjuk foglalkozása.

További információ:
Krebsz András, Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Telefon: +36 20 507 7753 
E-mail: terember@fehervariprogram.hu
Honlap: www.fehervariprogram.hu
Facebook: www.facebook.com/fehervariprogram

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek