1 évnél régebbi cikk

Csomaggyűjtő automaták segítik a karácsonyi adománygyűjtést Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Simon Erika
Csomaggyűjtő automaták segítik a karácsonyi adománygyűjtést Fehérváron

Az automatákat az Irányi Dániel utcában, a Csitáry G. Emil Városi Uszoda előtt, valamint a Fő utcán, a Mátyás-szobor mellett helyeztek el jól látható helyen.

Tartós élelmiszert, gyümölcsöt, édességet és tisztálkodási szereket helyezhetnek el a segítő szándékúak azokban a csomaggyűjtő automatákban, amelyeket három helyszínen találnak meg Székesfehérváron. Az ipari eszközkiadó automata rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó fehérvári székhelyű IVM Zrt. ezzel a felajánlással csatlakozott ahhoz a karácsonyváró adománygyűjtő akcióhoz, amelyet Székesfehérvár Önkormányzata hét szociális szervezettel közösen hirdetett meg.

"Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ nagy hangsúlyt fektet – főleg az ünnepi időszakokban – az adományközvetítési feladatokra. A városi gyűjtésben résztvevő szervezetek mintegy 1200 családot érnek el" – mondta Tisztl Henrik.

A központ vezetője hozzátette, míg a csomagokat személyesen december 16-ig, ügyfélfogadási időben lehet leadni az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Adományraktárában, az Irányi Dániel utca 4. szám alatt, addig az intézmény udvarán, valamint a Fő utcán és a városi uszoda előtt kihelyezett adománygyűjtőkben 0-24 órában helyezhetik el a tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket az adakozók egészen 2023. január 6-ig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek