1 évnél régebbi cikk

Zsákba kötötte, majd lomtalanította a kutyáját két férfi Börgönd felé, szemtanúkat keresnek
·Bűnügyállatkínzás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/FEMA Állatmentők
Zsákba kötötte, majd lomtalanította a kutyáját két férfi Börgönd felé, szemtanúkat keresnek
·Bűnügyállatkínzás·Utolsó frissítés: undefined

Egy arra járót nem hagyott nyugodni a vergődő "szemét", így kibontotta a csomagot.

"A 62-es útról a Börgöndi reptér felé haladva valaki úgy gondolta: micsoda jó kis hely lepakolni a sok szemetet, ami már nem kell" - írják abban a posztban a FEMA Állatmentők, amelyben a szerencsére jól végződő, de így is állatkínzásnak minősülő esetről számolnak be. 

A kidobott kutyafiú szerencséje az volt, hogy a bejelentő éppen látta, amint a két férfi kipakolja a szemetét csütörtökön, és feltűnt neki, hogy az egyik zsák mozog. Elsőre elhessegette a gondolatot, de aztán szerencsére visszatért, mert nem hagyta nyugodni: mi van, ha nem csak a szeme káprázott, és tényleg mozgott az a zsák?

"Ne legyen illúziótok, a lyukakat nem az egykori gazdi vágta a zsákra! Ezt a kutyát nem egyszerűen kidobta - mert még az is jobb lett volna, ha szélnek ereszti -, de nem! Halálra ítélte és nemes egyszerűséggel jól becsomózta egy zsákba. Milyen kedves, ugye, hiszen köthette volna nylonba is, abban tuti megfullad, kínok között" - írják az állatmentők.

Az eset kapcsán szemtanúkat keresnek, és az állatmentők várják azoknak a jelentkezését is, akik esetleg felismerik a kutyafiút.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek