4 hónapnál régebbi cikk

Taposta, rúgta és a pórázon pörgette saját kutyáját egy fehérvári férfi, az esetről videó készült
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fema Állatmentők
Taposta, rúgta és a pórázon pörgette saját kutyáját egy fehérvári férfi, az esetről videó készült

Pablot, a jack russel jellegű kutyát hosszú perceken keresztül bántalmazta gazdája.

Felkavaró videót tettek közzé a FEMA Állatmentők. Öreghegy egyik utcájában döbbenetes kutyabántalmazást rögzített egy ipari kamera: négy és fél percen keresztül taposta, rúgta, pórázzal pörgette, fojtogatta saját kutyáját egy férfi. Az állatvédők a Facebookon posztolt videó kapcsán így írnak:

"Egy kisebb testű jack russel jellegű kutyát bántalmazott a saját tulajdonosa! Mi tegnap este értesültünk az esetről, rendőrségi feljelentés megtörtént már a bejelentők részéről, viszont a kutyát az elkövetőnél hagyta a hatóság! Miért is!? Ezért mi ma meglátogattuk a gazdát, Pablót elhoztuk!"

A kutyust azonnal orvosi vizsgálatra szállították, a gazdája pedig lemondott róla. A FEMA információi szerint a tulajdonos azt nyilatkozta, hogy mérges volt a kutyájára, mert az megtámadott egy hattyút, ami elpusztult. A hattyú értéke 270 000 Ft, ezen húzta fel magát a férfi.

"Senki ne aggódjon! Publo jól van! Magdi lesz, aki foglalkozni fog a kis lelkével egy ideig!" - tették közzé szerdán a jó hírt az állatvédők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek