1 évnél régebbi cikk

Még egy alkalommal viszik el Fehérváron a családi házas övezetekben a lebontott karácsonyfákat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Még egy alkalommal viszik el Fehérváron a családi házas övezetekben a lebontott karácsonyfákat

Ne felejtsük el kitenni a lebontott karácsonyfát január harmadik hetében.

Az ünnepeket követően a Depónia Nonprofit Kft. minden évben elszállítja a fenyőfákat. Az idei karácsonyt követően Székesfehérváron a tömbházas övezetekben még egész január hónap folyamán elszállítják a fákat, azonban a családi házas övezetekben január első hetét követően még a hónap harmadik hetében tehetjük ki a lebontott fenyőfákat. Ez azt jelenti, hogy a január 16-a, hétfővel kezdődő héten a települési vegyes hulladék (kommunális hulladék) gyűjtési napján viszi el a szolgáltató a gyűjtőedények mellé kihelyezett fát.

A Depónia kéri, hogy a gyűjtőedények mellé úgy kerüljenek ki a fák, hogy az se a gyalogos, se a jármű forgalmat ne zavarja. Ugyancsak fontos, hogy a kidobásra ítélt karácsonyfákat minden díszítő elemtől szabadítsuk meg, mert a későbbi hasznosítást valamint a begyűjtést akadályozza az idegen anyag.

A Depónia közszolgáltatási területéhez tartozó további településeken a fenyőfák elszállításának időpontját a www.deponia.hu oldalon található településenkénti hulladéknaptár tartalmazza.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek