1 évnél régebbi cikk

Elgázoltak egy 37 éves nőt Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Elgázoltak egy 37 éves nőt Székesfehérváron

A baleset során a 37 éves nő az aszfaltra esett, és az elsődleges információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozás adatai szerint egy 33 éves autós január 12-én 7 óra 15 perc körül Székesfehérváron, a Kelemen Béla utcában, a Horog utca irányából közlekedett a Varga-csatorna felé. Haladása során nem adott elsőbbséget a balról érkező, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogosnak, és az autó bal oldali részével elütötte.

A baleset során a 37 éves nő az aszfaltra esett, és az elsődleges információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult büntetőeljárásban vizsgálják.

Az elmúlt napok változékony időjárása sokszor megnehezítette a közlekedést nemcsak országszerte, de Fejér vármegyében is. Az előrejelzések szerint a következő héten is frontok érkeznek, sokszor várható párás, ködös idő, és újabb csapadékzóna nagyobb mennyiségű esőt hozhat. Felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy mindig az aktuális időjárási és útviszonyoknak megfelelő magatartást tanúsítsanak!

Az autósok a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, buszmegállókat, valamint az olyan területeket, ahol gyalogosok megjelenésre lehet számítani, fokozott figyelemmel és óvatossággal közelítsék meg!

A gyalogosok mielőtt az úttestre lépnek, mindig legyenek körültekintők, és győződjenek meg az áthaladás veszélytelenségéről! Láthatóságukat segítő fényvisszaverő ruházat, vagy ilyen eszközök viselése életmentő lehet lakott területen kívül és belül egyaránt!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek