1 évnél régebbi cikk

Fehérvári lett az év zongoristája
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Bérces Viktor
Fehérvári lett az év zongoristája

Bérces Viktor a szavazatok több mint kétszeresét kapta, mint a második helyezett a JazzMa zenei portál közönségszavazásán.

"2022-ben az olvasók az utóbbi évekhez képest rekord mennyiségű, 5589 listát/szavazatot juttattak el szerkesztőségünkbe" - írja a JazzMa.hu zenei portál abban a bejegyzésében, ahol a 2022-es év olvasói szavazatlistáját tették közzé. 

A tavalyi év legjobbjai között székesfehérvári érdekeltség is van, hiszen Bérces Viktor az első helyen végzett az év zongoristája kategóriában. A zenész nemcsak a fehérvári zenekedvelők körében, hanem országosan is jól ismert, és többek között rendszeresen fellép Tóth Verával is.

Bérces Viktor nemcsak zenél, de tanítja is, és nem mellesleg jogász - sok mindent csinál egyszerre, mégpedig magas fokon. A zene gyermekkori „maradvány” az életében, míg a jogász hivatás, a tanítás az egyetem után lett mindennapjai fontos része - olvasható a szekesfehervar.hu oldalon egy vele készített interjúban, de Fehérvár Televízióban is mesélt korábban még az életéről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek