1 évnél régebbi cikk

Mozis élmény ajándékba
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács Szilvia
Mozis élmény ajándékba

A Szent Kristóf-ház gondozottjait és dolgozóit a Fehérvár Médiacentrum munkatársai egy jótékonysági gyűjtés eredményeként hívták meg közös filmnézésre.

Az ötlet, hogy a fiatalokat és gondozóikat mozis élménnyel ajándékozza meg a Fehérvár Médiacentrum, munkatársunk, Kovács Szilvia Ölelés az elfogadásért elnevezésű decemberi megmozdulását követően született meg. 

A cég munkatársai rendszeresen szerveznek jótékonysági megmozdulásokat – ezúttal egyértelmű volt, hogy a Szent Kristóf-ház kapja a dolgozók privát gyűjtéséből lehetővé vált karácsonyi meglepetést.

A ház lakói és dolgozói Az elfeledett karácsony című filmet nézték meg a különvetítés során, amit együtt választottak ki. Mindenki nagyon várta az alkalmat, hiszen az év során ritkán adatik meg olyan pillanat, hogy közösen van részük élményekben az ellátottaknak és a dolgozóknak.

Ráadásul a fiatalok  számára ez egy különleges alkalom volt, hiszen sokan még soha nem voltak moziban. A film sok mosolyt csalt az arcokra, kivétel nélkül mindenki nagyon jól érezte magát ezen a délelőttön.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek