1 évnél régebbi cikk

Már online lehet lomtalanítási időpontot foglalni a Depóniánál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Már online lehet lomtalanítási időpontot foglalni a Depóniánál

A lomtalanítási időpontfoglalás a családi házas övezetben, lakossági felhasználók részére használható.

Ezentúl már online tudnak lomtalanításra időpontot foglalni a Depónia ügyfelei a szolgáltató honlapján keresztül. A lomtalanítási időpontfoglalás a családi házas övezetben, lakossági felhasználók részére használható, míg a társasházaknál a továbbiakban is a közös képviselők egyeztetnek lomtalanítási időpontot (a 06-22/507-419 telefonszámon, illetve az ugyfel@deponia.hu e-mail címen.)

A házhoz menő lomtalanítás kapcsán érdemes azt is tudni, hogy a bejelentés minden év január 02. és szeptember 30. között tehető meg, ingyenesen vehető igénybe, de csak a hulladékszállítási díjat megfizető és tartozással nem rendelkező ingatlanhasználó számára. A kihelyezett hulladék legfeljebb három köbméter lehet, és a ki nem használt alkalmak száma a következő évre nem vihető át.

Mi számít lomhulladéknak?

Olyan háztartási hulladék, amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja. Annak számít például a bútor, gyerekjátékok, ruházat, de nem szállítja el a Depónia az elbontott gépjármű karosszériát vagy gépjármű alkatrészeket, az építésből-bontásból származó hulladékot, de az elektronikai hulladékot sem. Részletes információk ide kattintva olvashatók.

Hogyan kell használni a lomtalanítási időpontfoglalót?

A lomtalanítási időpontfoglaló használata nagyon egyszerű: először lépj a Depónia főoldalára, majd azon belül az időpontfoglalás lomtalanításra lehetőséget.

  1. Töltsd ki az űrlapon a csillaggal (*) jelölt mezőket.
  2. Válaszd ki a településed, a lomtalanítási időpontot.
  3. Töltsd ki a további adatokat.
  4. Fogadd el az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.
  5. Kattints a Beküldés gombra.

Ezt követően a megadott e-mail címre a szolgáltató kollégái küldenek a jóváhagyásról vagy az esetleges elutasításról egy értesítést. 

Ha pedig még egy kis segíts kell az online időpontfoglaló használatához, nézd meg a következő videót:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek