1 évnél régebbi cikk

Újra a Liszt Ferenc utca felől lehet bejutni a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Újra a Liszt Ferenc utca felől lehet bejutni a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba

A felújítás alatt álló intézményben az elmúlt hetekben renoválták a kapualjat, ami mostanra elkészült.

Folyamatban van a nagyszabású kültéri felújítás a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Ennek fontos eleme volt a főbejárat teljes körű rekonstrukciója, amely elkészült, így az intézmény ismét a Liszt Ferenc utca irányából közelíthető meg - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Közben már készülnek az újabb érdekes, változatos programokra is

  • Február 26-án, vasárnap 19 órakor Farsangbúcsúztató kezdődik Buch Tibor színművész és barátai szervezésében, közreműködik Lőrincz Judit operaénekes, Horváth Elemér „Emi” hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész. Jegyek válthatóak személyesen a Tourinform Irodában (Hiemer-ház épületében), illetve online is.
  • Március 7-én, kedden 17:30-kor kezdődik Klotz Miklós fotógráfus Torockó és viselete című fotóalbumának bemutatója. A szerzővel Lauschmann Ildikó beszélget. A kötetben a művész elmúlt 16 évben végzett, szenvedélyes gyűjtőmunkájának eredményeit láthatjuk.
  • Március 8-án, szerdán 17 órakor mutatják be Cs. Varga István, az ELTE Bölcsészettudományi Karának habilitált nyugalmazott professzora, József Attila-díjas irodalomtörténész Hagyatékból – örökség; Bencés tanáraim, példaképeim, diáktársaim című könyvét. Közreműködik Bakonyi István, a belépés díjtalan.      
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek