1 évnél régebbi cikk

Két hónapig félpályás útlezárás lesz az egyik fehérvári utcában
Két hónapig félpályás útlezárás lesz az egyik fehérvári utcában

Holnaptól újabb üteméhez érkezik a Zámoly utca-Kiskút útja felújítása, így forgalomkorlátozás lép életbe a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán.

A várhatóan május 19-ig tartó félpályás útlezárás idején fényjelző készülék irányítja majd a közlekedőket, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK).

A Zámoly utca-Kiskút útja útépítési munkálatai keretében a március 21. és május 19. közötti időszakban a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán félpályás útlezárást vezetnek be. Az út- és csapadékcsatorna építési munkák miatt van szükség a korlátozásra, amelynek idején forgalomirányító fényjelző készülék segíti a közlekedőket. A félpályás zárás pontos helye a fenti időszak alatt folyamatosan változik majd az érintett szakaszon, hosszirányban és mindkét oldalon – a munka előrehaladásától függően.

Szerdáig még a múlt héten bejelentett másik forgalomkorlátozás is érvényben van: a Kiskút útját a Fecskepart utcától a Szent Flórián körútig lezárták az átmenő forgalom elől. A kivitelező a buszokat, valamint a Szent Flórián körút felől a tüzéphez, a tenisz klubhoz és a laktanyákhoz célforgalomba érkezőket engedi csak be a területre, és a csatlakozó utcák is zsákutcaként működnek szerdáig.

Kapcsolódó
Lezárják a Kiskút útja egy szakaszát

A forgalomkorlátozás péntektől szerdáig tart.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek