12 hónapnál régebbi cikk

Ismét Székesfehérváron a Richter Flórián Cirkusz
·Kultcirkusz·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Richter Flórián Cirkusz
Ismét Székesfehérváron a Richter Flórián Cirkusz
·Kultcirkusz·Utolsó frissítés: undefined

A Richter Flórián Cirkusz WOW, ez fantasztikus című új műsorával várja a cirkuszkedvelőket március 22-26-áig Székesfehérváron.

Zebrák, tevék és még egy elefánt is beköltözött a héten a Vásártérre – ismét Fehérvárra érkezett a Richter Flórián Cirkusz.

Szandra a cirkusz elefántja már a szerda esti előadásra készül a Vásártéren. Mint több évtizede ilyenkor mindig, most is egy kiadós szénából, gyümölcsökből és zöldségekből álló reggelivel kezdte a napot.

"Szandra 47 éves és 45 éve van már velünk a családba, teljes családtag. Rengeteg új produkciót mutatott be az utóbbi évtizedekben, most például arab telivérekkel fog egy új produkciót bemutatni itt Székesfehérváron" - mondta el Richter Flórián, a Richter Flórián Cirkusz igazgatója.

Szandra mellett tevékkel, zebrákkal és a már említett arab telivérekkel is találkozhatnak a rajongók a héten. Ismét Székesfehérvárra látogatott az ország legnagyobb utazó cirkusza.

Az klasszikus állatos számok mellett légtornászok, akrobaták is szórakoztatják majd a nagyérdeműt a WOW ez fantasztikus című új műsorban, de a cirkusszal együtt megérkezett Matute is, a Richter Flórián Cirkusz nemrég szerződtetett bohóca is.

"Azt lehet mondani, hogy a világ legjobb bohócát, Matute-t sikerült leszerződtetnünk, akivel már két évvel ezelőtt aláírtuk a szerződést. Emellett légtornászok, akrobaták, gumiasztal-produkciók (CatWalk) azok, amik nagyon különlegesek lesznek. Egy négy méter magas falat kell elképzelni két gumiasztal között, amin átrepülnek, szinkronban ki-be ugranak belőle, tehát ez egy nagyon látványos új produkció" - emelte ki Richter Flórián.

Emellett a Nemzetközi Cirkuszfesztiválon díjnyertes kézegyensúlyozó és a világ leggyorsabb diabolózsonglőr művésze is emeli majd az est fényét, így mindenki megtalálja majd a számításait.

"Nálunk megszokta már azt a közönség, hogy a klasszikus cirkusz modern változatát látják. A klasszikus elemek, az állatok, az akrobaták a fantasztikus fény- és hangtechnikával, modern zenékkel kiegészülve egy olyan csomagot prezentálnak, hogy a régi típusú cirkusz a mostani időkben teljesen megállja a helyét és nagyon szórakoztató minden generációnak" - zárta a cirkuszigazgató.

A Richter Flórián Cirkusz új WOW, ez fantasztikus műsorára hétköznap esténként hat órától, míg a hétvégén naponta kétszer, szombaton délután három és este hat órától, vasárnap délelőtt 11 és délután három órától várja a közönséget.

Az előadás 2-2 és fél óra hosszú, egy 20 perces szünettel. Az időpontok előre nem várt események miatt (például rossz időjárás) változhatnak. Naprakész információkért keressétek fel Facebook-oldalukat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek