1 évnél régebbi cikk

Teljes a Balaton Sound 2023-as programja
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Balaton Sound Official
Teljes a Balaton Sound 2023-as programja

Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, KSHMR, Dimension, Joel Corry, Kungs, az Ofenbach és Vini Vici - közzétették az idei Balaton Sound végső line upja.

A Balaton Sound hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a 2023-as programtábláját, amelyen az összes fellépő, így a legfőbb headlinerek, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, KSHMR, Dimension, Joel Corry, Kungs, az Ofenbach és a Vini Vici is elfoglalták végső helyüket.

Az alternatív elektronikus zene képviselői a fesztiválon belül a B my Lake nevével jelzett színpadokon adnak műsort. Itt lesz hallható a világ legjobb női DJ-jének választott Charlotte de Witte, akinek férje, Enrico Sangiuliano szintén színpadra lép. Jön továbbá Carl Cox, az olasz Joseph Capriati, a kijevi dj-páros, az Artbat, vagy a DJ Mag Top 100 listán szintén jegyzett Adam Beyer. Élő show-val érkezik Gioli & Assia, Tinlicker és Satori is.

Új helyszín lesz a Dreher színpad, ahol a partybrandek váltják egymást naponta, a nagyszínpados programok végeztével. Itt mutatkozik be a house és tech house műfajra specializálódott Claptone Masquerade partisorozata, élen az arany maszk mögé bújó dj-vel.

Armin van Buuren nagyszínpados fellépése után az új helyszínen a Rave Culture mutatkozik be. Itt lép fel a W&W, Will Sparks, Axmo, Dubvision és Olly James. Ugyanez a helyszín fogadja be a népszerű holland Q-Dance csapatát, amely az elektronikus zene keményebb stílusaira, a hardstyle-ra, a hardcore-ra és a hard Trance-re összpontosít olyan nevekkel, mint a Sub Zero Project, RAN-D, Sefa, Sound Rush, Rebellion, Sub Zero Project, TNT, Villain.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek