11 hónapnál régebbi cikk

Már csak személyesen lehet kiváltani az ingyenes belépőket a Vidi szombati mérkőzésére
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.molfehervarfc.hu
Már csak személyesen lehet kiváltani az ingyenes belépőket a Vidi szombati mérkőzésére

A MOL Fehérvár FC az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállította, a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen.

A ZTE FC elleni mérkőzésre május 5-e óta megvásárolhatóak a belépők elővételben, a friss döntés után pedig a C és D szektorokba lehetett ingyenes belépőket kiváltani. A szervezők az 1. FC Köln elleni mérkőzés jegyárusítása során azt tapasztalták, hogy a szurkolói kártyás online jegyvásárlás sokaknak nem volt megfelelő opció, így ezúttal nem kérték Vidi-klubkártyát a belépők kiváltásához - számolt be róla a molfehervarfc.hu.

A hír május 16-án 12:00-kor jelent meg, a MOL Fehérvár FC az első órákban nem tapasztalt semmilyen rendkívüli jegyvásárlási rohamot, így az a megállapítás, hogy “villámgyorsan” fogytak el a jegyek, nem állja meg a helyét. Késő délután viszont már voltak olyan jeleket, amely alapján feltételezhetik, hogy más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét.  

A MOL Fehérvár FC a fennálló helyzetet a Jegymesterrel együtt megvizsgálta, így a Vidi-szurkolók számára új szektorokat nyitottak meg. Ennek következtében az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállították.

Május 17-én, szerdán 10:00 órától a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen.

A MOL Aréna Sóstóban az 1-es jegypénztár szerdán 13:00 és 18:00 óra, pénteken 10:00 és 15:00 óra között lesz nyitva. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek