10 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári nőt vádolnak kábítószer-kereskedéssel, vásárlóit is gyanúsítják
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Fehérvári nőt vádolnak kábítószer-kereskedéssel, vásárlóit is gyanúsítják

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 43 éves V. Anasztázia székesfehérvári otthonában kábítószernek minősülő anyagokat tárol és kereskedik is a droggal.

A gyanú szerint a nő elsősorban a megyeszékhely területén értékesítette a kábítószert - írja a police.hu. A nyomozók 2023. június 19-én otthonában csaptak le a kábítószer-kereskedőre, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  Az elfogott díler lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával az egyenruhások 27 db pakettet, benne kábítószergyanús fehér kristályos anyagot, kábítószer porciózásához szükséges mérleget, kábítószerpipát, őrlőt, mobiltelefonokat, ékszereket, továbbá feltételezhetően a bűncselekményből származó készpénzt foglaltak le.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök egy 34 éves székesfehérvári, egy 23 éves soponyai, továbbá egy 30 éves sárosdi lakost kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozó hatóság a terjesztő gyanúsítotti kihallgatását és őrizetbe vételét követően előterjesztést tett az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozására, egyúttal a székesfehérvári nyomozók – folytatva a büntetőeljárást – vizsgálják, hogy a drogértékesítő milyen kiterjedt fogyasztói kört láthatott el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek