10 hónapnál régebbi cikk

Egy hónap múlva rajtol a FEZEN
·ZeneFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/FEZEN Fesztivál
Egy hónap múlva rajtol a FEZEN
·ZeneFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

Július 26-tól négy napon keresztül koncertek sokasága várja a zeneszerető közönséget. Egy hónap múlva indul a FEZEN. Közel száz produkció négy színpadon nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Orsovai Reni és a Nene zenekar dalpremierje nyitotta meg a FEZEN Fesztivál idei sajtótájékoztatóját. Reni az általuk írt, Ide oda hoztalak című fesztiválzenéjüket ajánlotta fel ugyanis a FEZEN-nek.

"Amikor elkezdtük írni a dalt, és megszólalt az első akkord a gitáros, Milán jóvoltából, akkor éreztem, hogy ennek a dalnak bulihangulatról kell szólnia, egy olyan hangulatról, amit mindig átéltünk a különböző fesztiválokon és koncerteken. Azon kaptam magam, hogy amikor elkezdek gondolkodni, hogy milyen emlékképeim vannak, akkor csak a FEZEN jutott eszembe, mert az az itthoni fesztivál" - mondta el Orsovai Reni. 

A FEZEN július 26-ától négy napon keresztül közel 100 produkciót kínál a közönségnek négy színpadon. Idén is érkeznek híres külföldi előadók, zenekarok, és a magyar zenei élet krémje is megmutatja magát a fesztiválon. Kovács Antal főszervező elmondta, a bérlet és jegyárak emelkedtek idén, de próbáltak arra figyelni, hogy a belépők kifizethetők legyenek. Idén ismét a FEZEN területén van lehetőség megszállni, a fesztivál külső parkolójából alakítanak ki egy 670 sátor befogadásárra alkalmas campingrészt. A FEZEN részletes programja megtalálható a fesztivál honlapján.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek