9 hónapnál régebbi cikk

A Wizz Air online felületei karbantartás miatt nem lesznek elérhetők
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Даниїл Кишковар
A Wizz Air online felületei karbantartás miatt nem lesznek elérhetők

A leállás ideje alatt nem fog működni a járatfoglalás és az online utasfelvétel sem. A beszállókártyát lefényképezve vagy kinyomtatva kell magukkal vinni az utasoknak.

A Wizz Air karbantartási munkálatokat végez online foglalási rendszerében, emiatt az internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető - közölte hétfőn az MTI-vel a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt.

A közleményben azt kérik az érintett utasoktól, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra is, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változtatni. Az üzemszünet idején az utasok - amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt - július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat az utasfelvevő pultoknál - közölte a légitársaság.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek