8 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérvári lány nyerte a hídépítő realityt
·Kultsorozat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
HBO Max
Székesfehérvári lány nyerte a hídépítő realityt
·Kultsorozat·Utolsó frissítés: undefined

A híd megépítése és 30 millió forint elnyerése volt a cél, Molnár Janka Sára központi szereplő lett. Nyereményéből a versenytársaknak is adott.

Mindössze hétrészes, nem a realityktől megszokott, heteken át hömpölygő folyam tehát az HBO műsora, A híd, amelyben a résztvevők arra szövetkeznek, hogy megépítsenek egy 250 méteres hidat. A helyszín a festői Erdély, a Bélesi-víztározó partja, a szereplők pedig részben ismert arcok. 

Más műsorokban vagy műfajban tűntek fel korábban, akad köztük színész, kajakos, influencer, főzős műsorban feltűnt szereplő. A civil szakmájuknak is fontos szerep jut, hiszen belsőépítész, vállalkozó épp úgy van köztük, mint elméleti fizikus. Utóbbi éppen a székesfehérvári Molnár Janka Sára.

A Teleki Blanka Gimnázium korábbi diákja sem ismeretlen a nyilvánosság számára, hiszen TikTokon vagy éppen Youtube-on smartfluencerként, vagyis a tudományt népszerűsítő videók készítőjeként találkozhatunk vele. A híd csapatának tagjaként hamar előtérbe kerül, hiszen a sorozat elején csapatvezetőnek választják a többiek.

Különleges motivációja is kiderül a műsorból, ahogy a többieknek is megvan a maguk egyedi története. Céljuk pedig a híd megépítésével járó 30 milllió forint, amit persze csak a győztes kaphat meg.

Amíg odáig eljutunk, a viszonylag rövid szérián belül is rengeteg kihívás várja a résztvevőket. Ahogy sejthető, nemcsak fizikai, hanem pszichológiai, mentális téren is próbára teszik őket a szerkesztők.

Van itt minden, szabotázstól kezdve egyéni „kísértéseken” át a titkos küldetésekig, eközben pedig a csapat, egymást korábban nem ismerő tagjainak 18 nap alatt a feladat érdekében együttműködő közösséggé kell válniuk. A társaság kissé megfogyatkozik, a pénz sem annyi a végén, mint az elején – aki az izgalmas részletekre kíváncsi, hamar letudhatja a sorozatot.

A végén a versenyben maradtak szavaznak, kit tartanak maguk közül érdemesnek a fődíjra. A győztes pedig a mindenki szimpátiáját elnyerő Molnár Janka Sára.

A fehérvári lánynak lehetősége van részben megosztania  nyereményét a csapat többi tagjával, és meg is teszi. Döntése és a kaland zárása érzelmes befejezést ad A hídnak, amely már megnézhető az HBO Max-on.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek