7 hónapnál régebbi cikk

Sportal: Juhász Roland benyújtotta a felmondását a Vidinél
Fehérvár Médiacentrum fotója
molfehervarfc.hu
Sportal: Juhász Roland benyújtotta a felmondását a Vidinél

A sportigazgató még a hétvégi meccs előtt távozhat, ha elfogadják a felmondását. Bartosz Grzelak vezetőedzővel szemben azonban állítólag még él a bizalom.

Juhász Roland benyújtotta a felmondását a Fehérvár FC-nél, tudta meg a Sportal.hu. A szakembert tavaly október közepén nevezték ki sportigazgatónak a klubnál.

A lap értesülései szerint ugyanakkor a bizalom egyelőre még él Bartosz Grzelak vezetőedzővel szemben. A svéd-lengyel szakember a hétvégi kupakiesés ellenére a Zalaegerszeg elleni bajnokin még biztosan leülhet a kispadra.

Amennyiben a vezetőség elfogadja Juhász felmondását, úgy csapat korábbi védője már biztosan nem sportigazgatóként jelenik meg a stadionban. 

A Sportal.hu a történtekkel kapcsolatban megkereste a klubot. A Fehérvár FC közölte: ha lesz bejelentenivalójuk, akkor azt hivatalos fórumaikon teszik meg.

Kapcsolódó
11 hónapra nyúlik a Vidi idegenbeli nyeretlensége

Újabb csúfos kudarcot kellett elkönyvelnie az Fehérvár FC-nek: a klubot a harmadosztályú ESMTK búcsúztatott a Magyar Kupától. A Vidi így már biztosan 11 hónaposra nyújtja idegenbeli nyeretlenségét, ami több mint kínos széria.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek