7 hónapnál régebbi cikk

Hétfőig lehet pályázni a Városi Civil Alapra
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK Fehérvár
Hétfőig lehet pályázni a Városi Civil Alapra

Szakmai konferenciával folytatódott a Civil Központok Országos Találkozója Székesfehérváron. A Hiemer-házban tartott tanácskozáson a szektort érintő aktuális kérdéseket vitatták meg a résztvevők.

A Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára az aktuális pályázati lehetőségeket ismertette előadásában. Szalay-Bobrovnicky Vince kiemelte, több forrás áll a civil szervezetek rendelkezésére, mint eddig bármikor és nemcsak programokra, eszközfejlesztésre, sőt működésre is pályázhatnak. Október 2-a 12.00 óráig lehet pályázni a Városi Civil Alapra, majd néhány órával később, 14.00 órakor megjelennek a Nemzeti Együttműködési Alap első pályázati kiírásai.

A konferencia résztvevőit Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere köszöntötte, aki a civileket, mint a városi közösségek alappilléreit említette:

Büszkék vagyunk arra, hogy a fehérvári civil közösség is értéke ennek a városnak, olyan közösségekről beszélünk, amelyek munkájukkal gazdagítják a város egészét, a város minden lakóját.

A Civil Központok Országos Találkozóját az Echo Innovációs Műhely szervezi meg annak érdekében, hogy a hazánkban működő szervezetek számára alkalmat biztosítsanak a tapasztalatcserére.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek