Pénz, de honnan? 2024: Ősztől végre lesz vissza nem térítendő!
Fehérvár Médiacentrum fotója
PP Konferenciaközpont
Pénz, de honnan? 2024: Ősztől végre lesz vissza nem térítendő!

Ősszel érkezik a magas intenzitású, 50-70%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtó GINOP Plusz 2.1.3.-24 pályázat.

A mikro- és kisvállalkozások még idén 40 milliárd, jövőre pedig 75 milliárd forintra pályázhatnak innovációs képességük erősítése érdekében. Újdonságként a marketing, az értékesítés és a logisztika is innovációként ismerhető el. Emellett folyamatosan jelennek meg a Közös Agrárpolitika (KAP) pályázati kiírásai is.

A „Pénz, de honnan? 2024” roadshow székesfehérvári állomásán szeptember 26-án, a Közép-Dunántúl régió kis- és középvállalkozásainak döntéshozói és az agrárium szereplői újabb kedvezményes, támogatott forrásokról hallhatnak. Az évi 0%-os kamatozású KKV Technológia Plusz Hitelprogram mellett elérhetővé válik a budapesti vállalkozások számára is egy új hitelprogram, amely gyakorlatilag minden célra igénybe vehető: materiális és immateriális beruházásokra, technológiafejlesztésre, de akár képzésre és tanácsadásra is. A pályázathoz mindössze 10% saját erő szükséges.

A KAP (EU-val Közös Agrár Program) keretében is folyamatosan jelennek meg új kiírások. Most a kertészeti ágazat, szeptemberben pedig az állattartó telepek és a feldolgozóüzemek pályázhatnak jelentős támogatási intenzitással. Érdemes havonta figyelemmel kísérni a pályázati megjelenéseket.

Ezen kívül számos, például foglalkoztatáshoz és képzéshez kapcsolódó támogatásról is szó esik majd, sőt, olyan lehetőségeket is bemutatnak, amelyekről még talán senki sem hallott. Természetesen a népszerű Széchenyi Kártya Program MAX Plusz előnyei is terítékre kerülnek.

A banki forrásszerzési lehetőségek bemutatása sem maradhat el. A „Pénz, de honnan?” roadshow immár 24. éve gyűjti össze a hazai kis- és középvállalkozások számára elérhető kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat, valamint a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Díjmentes „Pénz, de honnan?” roadshow-konferencia a Közép-Dunántúl régió kkv-döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak.  

Időpont: 2024. szeptember 26., csütörtök
Helyszín: Székesfehérvár, Gazdaság Háza, Hosszúsétatér 4-6.
Részletes program és regisztráció ezen a linken.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek