7 hónapnál régebbi cikk

További fejlesztések várhatóak Szedreskerten
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
További fejlesztések várhatóak Szedreskerten

Szigli István visszatért a régi gyakorlathoz, hogy személyesen tudjon találkozni azokkal a lakókkal, akiknek gondjaik, problémáik vannak. A 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője a nyári kihagyás után először a Vörösmarty Iskolában állt a szedreskertiek rendelkezésére.

Fogadóórát tartott Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője, aki ezúttal a Liget soron, a Vörösmarty Iskola könyvtárában várta a lakók észrevételeit, javaslatait. Szigli István kiemelte, az elmúlt időszakban a Szedreskerten jelentős fejlesztések zajlottak és zajlanak, amelyekről beszélni kell: “Több járdafelújítás került napirendre, illetve a mozgáskorlátozottakat segítőt építettük újra. A Szedreskert 38 előtti, illetve a 41-42 közötti részen történt ez, ahol szintén egy feljárót, pihenőrészt, támfalat építettünk.”

Szigli István hozzátette, a napokban egy újabb beruházás kezdődik a Szedreskert 41 és 48 között: a házak végében lévő összekötőjárdát újítják fel mintegy 11,2 millió forint értékben, de még további fejlesztések is várhatóak: “Ami léptékben nagy, az a buszváró-áthelyezés, amely a tanbolt előtti részen történik meg. Ez azért fontos, mert jó lesz az iskolákból eltávozó gyerekeknek, illetve a lakótelepen élőknek, mert ez egy olyan leszállási pont, ami nem volt igazán megközelíthető.”

A terület önkormányzati képviselője október 2-án, hétfőn 16:40-től lakossági fórumot tart a SZÉPHŐ előtti részen, illetve október 3-án, kedden szintén 16:40-től ismét várja a lakók észrevételeit a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek