7 hónapnál régebbi cikk

Együtt Evelinért: sikeres volt a tartós beteg apróság barcelonai műtétje
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány
Együtt Evelinért: sikeres volt a tartós beteg apróság barcelonai műtétje

A négy végtagi bénulással diagnosztizált Tóth Evelin családja nemrég az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a sikeres műtéti beavatkozást követően hazaérkeztek Barcelonából.

Ahogy a duol.hu beszámolt róla, rengetegen drukkoltak a kis Evelinnek, és nagyon sokan érdeklődtek az operációval kapcsolatban. „Evi végig kitartóan viselkedett, hatalmas türelemmel viselte a várakozást, repülést, és a műtét után is mosolygott. Egy igazi hős!” – írták a szülők az alapítvány közösségi oldalán.

Evelin családja ezen a hosszú, ugyanakkor eredményekkel teli úton folyamatos támogatásban részesül, ezért hálájukat fejezték ki mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a kislány gyógyulásához. A küzdelmes mindennapok azonban a műtét után is folytatódnak, Evelinre ugyanis hosszú rehabilitáció vár, amellyel remélhetőleg pozitív eredményt érnek majd el.

A folyamatos terápiák és kezelések finanszírozására a családnak továbbra is szüksége van a támogatásra. Az adományokat az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány számlaszámára várják a szülők.

UniCredit Bank
Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány 
Számlaszám: 10918001-00000119-75880018 
Közlemény: Adomány 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek