7 hónapnál régebbi cikk

Együtt Evelinért: műtétre vár a négy végtagi bénulással diagnosztizált kislány
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány
Együtt Evelinért: műtétre vár a négy végtagi bénulással diagnosztizált kislány

A cerebrál parézissel, azaz négy végtagi bénulással diagnosztizált Tóth Evelin és családja nemrég érkezett Spanyolországba, ahol a kislány fontos műtéten esik át.

duol.hu még áprilisban számolt be Tóth Evelinről, a négyvégtagi bénulással diagnosztizált apróságról, aki már hosszú ideje hihetetlen kitartással vesz részt a kezeléseken, tornákon, ügyesen végzi a fejlesztőgyakorlatokat.

Az örökvidám kislány számára az egyik legfontosabb mérföldkő azonban a barcelonai műtét, amelyet Igor Nazarov doktor végez a letapadt izmok feloldására. Az utazás és az operáció finanszírozására az elmúlt hónapokban több gyűjtést is szerveztek, a gyermek életminőségének javítását célzó műtétet sokan támogatták.

Mindeközben az operáció ideje is elérkezett, Evelin és családja nemrég megérkeztek Barcelonába.

A műtétet és a hazaérkezést követően folytatódnak a pörgős mindennapok, hiszen a kis Evelinnek intenzív rehabilitációra van szüksége, ami elengedhetetlen az operáció eredményességéhez - számolt be róla a friss cikkében a duol.hu.

A családnak így továbbra is nagy segítséget jelentenek az adományok, amelyet az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány számlaszámára várnak a szülők:

UniCredit Bank
Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány 
Számlaszám: 10918001-00000119-75880018 
Közlemény: Adomány 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek