6 hónapnál régebbi cikk

Ámokfutót fogtak a rendőrök, aki nemcsak Fejérben adta elő életveszélyes mutatványait
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Ámokfutót fogtak a rendőrök, aki nemcsak Fejérben adta elő életveszélyes mutatványait

Már többször rajtakapták a rendőrök a férfit, hogy bár eltiltott a vezetéstől, mégis a kormány mögé ül - ilyenkor rendszerint elmenekült.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai legutóbb 2023. október 5-én délután Dunaújvárosban, a Szabadság utcában figyeltek fel a korábbi jogsértései miatt előttük már ismert, személygépkocsival közlekedő férfira - írja a police.hu. Hogy megállítsák, megkülönböztető fény- és hangjelzést használtak, a férfi azonban nagy gázt adva továbbhajtott, majd egy parkolóban a hátrahagyta az autót, és futásnak eredt. Néhány méter megtétele után azonban a rendőrök elfogták. 

A férfit az elmúlt néhány hónapban többször elkapták a helyi egyenruhások ugyanezen jogsértés miatt. Volt, hogy úgy próbált elmenekülni a hatóság elől, hogy közben veszélyeztette a közút forgalmát, de olyan eset is előfordult, hogy azért sikerült megállítani, mert kifogyott az üzemanyag az autójából. Mint kiderült, nemcsak a Dunaújvárosi, de a Kalocsai és a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságon is folyik büntetőeljárás a notórius elkövetővel szemben, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen eltiltott a járművezetéstől.

A dunaújvárosi gyanúsítottat a sorozatos bűncselekmények elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek