Nápoly, Róma, Székesfehérvár: megnyílt a Krém PizzériaNápoly, Róma, Székesfehérvár: megnyílt a Krém Pizzéria
Az igazi olasz ízeket szeretnék megmutatni a fehérváriaknak, ennek érdekében pedig a szakácsok Nápolyból hozták haza a szakmai tudást. Az olasz recept és technika mellett az olasz alapanyagok, valamint a saját, helyben gyúrt tészta is főszerepet kap az étteremben.
Mindig örül a lelkem, amikor egy új szolgáltatás nyílik meg, hiszen ez egyben a város értékét is növeli, és lehetőséget ad arra, hogy jó minőségű szolgáltatáshoz jussanak a székesfehérvári polgárok – üdvözölte a város közössége nevében a pizzéria megnyitását Cser-Palkovics András polgármester.
A városvezető kiemelte: fontos, hogy az emberek találkozzanak, beszélgessenek, feltöltődjenek, ennek pedig jó helyszíne lehet az újonnan nyílt étterem. Mint fogalmazott, a pizzéria megnyitásával nem csak egy új vendéglátóegységet kapnak a fehérváriak, de tizenkét munkahely is létrejött, ami különösen annak a tekintetében nagy szó, hogy milyen nehéz éveket élt meg a vendéglátás a pandémia, vagy az energiaválság idején.
Kovács Zsoltné, a városrész önkormányzati képviselője szintén üdvözölte a pizzéria megnyitását. Ahogy a képviselő fogalmazott, a cég már bizonyított a cukrászdák tekintetében, így a vásárlók bizalommal fordulhatnak a pizzéria felé is. Hangsúlyozta: a város gazdasági erejét jól mutatja, hogy egy ekkora vállalkozás Székesfehérváron nyitott éttermet, nem pedig a fővárosban.