5 hónapnál régebbi cikk

Fogadóórán várja a belvárosiak észrevételeit Szabó Bakos Györgyné
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Cser-Palkovics András
Fogadóórán várja a belvárosiak észrevételeit Szabó Bakos Györgyné

Járdaépítés és parkosítás - folyamatosan zajlanak a fejlesztések az 1-es számú választókörzetben. A lakosság további észrevételeit, javaslatait fogadóórán várja Szabó Bakos Györgyné képviselő minden héten kedden.

Faültetés, járdaépítés, hajléktalanok kérdése - számos témakörben keresik meg a városrészt érintő észrevételeikkel a belvárosiak Szabó-Bakos Györgynét, aki minden héten személyesen fogadja a városrész lakóit.

"A fogadónap abszolút kiszámíthatatlan, a legváltozatosabb problémákkal érkeznek a lakosok, sokszor ezek viszont évszakhoz köthetőek, mint például a parkosítás, esőzés és a lehullott falevelek kérdése - mondta el az 1-es választókerület képviselője.

Fejlesztések is történtek a belvárosban az elmúlt időszakban. Egyebek mellett megújult a járda a Prohászkától a Munkácsy utcáig, valamint még ezen a héten átadják a Múzeum új kőtárát is.

A belvárosban élőket Szabó Bakos Györgyné önkormányzati képviselő minden héten kedden 16.00 és 18.00 óra között várja, a Piac tér 4. szám alatt, az Autóbusz Pályaudvar épületének udvarában, a fogadó órán kívüli időpontokban pedig a 70/6699-016-os telefonszámon is várja a lakossági megkereséseket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek