3 hónapnál régebbi cikk

Ramiró újra leukémiás – a fehérvári család segítséget kér
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Székesfehérvár Megyei Jogú Város
Ramiró újra leukémiás – a fehérvári család segítséget kér

A székesfehérvári kisfiú, Ramiró egyszer már legyőzte a leukémiát, de most újra segítségre van szüksége a betegség elleni csatában. 

Ramirónál még 2017-ben diagnosztizáltak acut limphoid leukémiát, amiből – sokáig úgy tűnt – sikerült kigyógyulnia. Ám tavaly decemberben a betegség kiújult, a fehérvári család pedig a jószándékú emberek segítségét kéri a leukémiával vívott harcban, ugyanis a mindennapokban a gyógykezelésekhez kapcsolódó kiadásokat, utazási költségeket önerőből a többgyermekes család már nem tudja előteremteni. Pedig szeretnének mindent megadni a gyógyuláshoz Ramirónak! A kisfiú betegségének és történetének részletes leírását a Remény Alapítvány oldalán, ide kattintva olvashatják.

A gyermek édesanyja fordult az Önkormányzathoz, hogy a város ossza meg a család segítségkérését. A város közösségi oldalán Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is támogatásáról biztosította a kisfiút és családját, valamint mielőbbi gyógyulást kívánt Ramirónak.

Ramirót közvetlenül is lehet támogatni a Remény Alapítvány online adományozási felületén, amely ide kattintva érhető el. Továbbá van lehetőség közvetlen banki átutalásra is, melyet az alábbi elérhetőségeken várnak köszönettel:

Bank: Erste Bank
Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
IBAN: HU61-11993001-02325172-10000001
Swift kód: GIBA HU HB
Közlemény: Ramiró 725

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek