3 hónapnál régebbi cikk

Változik az oltópont nyitvatartása a fehérvári kórházban
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Vasvári Tamás
Változik az oltópont nyitvatartása a fehérvári kórházban

Jövő héttől a korábbinál hosszabb időtartamban, szerdától péntekig, 12 és 16 óra között, az Infektológiai osztály ambulanciáján várják azokat, akik szeretnék kérni a koronavírus elleni vakcinát. Fontos, hogy az oltásra csak online időpontfoglalás után van lehetőség.

Január 22-től a pácienseket szerdától péntekig, 12 és 16 óra között, az Infektológiai Osztály ambulanciáján várják, amely a Seregélyesi úti bejárat felől közelíthető meg. Várják a 14 év felettieket, akik szeretnék beadatni maguknak az oltást, illetve a gyerekek oltására is a fenti időtartamban van lehetőség. Fontos, hogy időpontot kell foglalni online az EESZT-n (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Tér) keresztül, enélkül nincs lehetőség a vakcina felvételére.

A saját adatok megadása után az "Oltóanyag" menüpontban a "Szezonális oltás"-t kell választani – más lehetőség nincs is –, majd megadni a vármegyét, a települést és kiválasztani a rendelkezésre álló megfelelő időpontot. Az alkalmazás nem ad módot oltóanyag kiválasztására. A Szent György Kórházban szerdai és pénteki napokon Pfizer, csütörtökön Moderna oltóanyagot alkalmaznak. Az oltóanyagot az időpont választásával tudják meghatározni a páciensek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek