3 hónapnál régebbi cikk

Már pályázhatnak a fehérvári hallgatók a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra
Már pályázhatnak a fehérvári hallgatók a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra

A felsőoktatási intézményekben tanulók február 28-ig nyújthatják be pályázataikat a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra. Az elbírálásnál a 2023. évi őszi félév tanulmányi eredményeit veszik figyelembe.

Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával ismét meghirdette a fiatalokat támogató, több korosztálynak szóló ösztöndíjpályázatait a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). A cél, hogy segítsék a köznevelési intézményben tanuló, jó tanulmányi eredményt elért székesfehérvári fiatalokat, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak erre.

Az általános és középiskolás korosztály számára megítélt ösztöndíjakat decemberben átadták, a felsőoktatási intézmények hallgatói pedig február 28-ig nyújthatják be pályázataikat a 2023. évi őszi félév tanulmányi eredményei alapján, az adatlap kitöltésével és aláírásával, valamint az adatlapon jelölt mellékletek csatolásával. Tanulmányi követelmény évfolyamtól függetlenül a 4,2-es átlag. A pályázatokat március 31-ig bírálják el.

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Pályázat részletes tájékoztatója, adatlapja letölthető az ÖKK vagy Székesfehérvár honlapjáról.

Borítókép: Unsplash/Unseen Studio
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek