1 hónapnál régebbi cikk

Elindult a jelentkezés az idei Fehérvári Diáknapokra
Fehérvár Médiacentrum fotójaElindult a jelentkezés az idei Fehérvári Diáknapokra

A város legnagyobb, a középiskolás korosztályt megmozgató rendezvényén a diákok 12 kategóriában adhatják le jelentkezésüket március 27-ig.

Szólóénekesek és kórusok, vers- és prózamondók, színjátszó csoportok és számos egyéb kategóriában jelentkezők produkcióit láthatja a közönség az idei Diáknapokon, amelynek Székesfehérvár ad otthont április 16-20. között. A korábbi évektől eltérően, most nem a vármegyei, hanem városunkban élő iskolások jelentkezését várják a szervezők. Újdonság az is, hogy ezúttal általános iskolás, felső tagozatos diákok is megmutathatják tehetségüket.

"Előzetesen küldtünk már e-mailt az iskoláknak, ott nevezhettek a kapcsolattartó pedagógusok, most pedig kiküldtük a jelentkezési linket. Március 27-én, szerda délig tudnak nevezni a diákok tizenkét különböző kategóriában" - mondta el Sábián Anna, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális központ rendezvényszervezője.

A Diáknapokon minősítő oklevelet kap minden résztvevő, valamint a zsűri minden kategóriában kiemeli a különdíjas és a kategóriadíjas produkciókat. A nagy létszámú részvételre való tekintettel a jelentkezés nem egyénileg történik, hanem az iskolákon keresztül. További tudnivalók a Fehérvári Diáknapok weboldalán olvashatók.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek