1 hónapnál régebbi cikk

Fehérváron is nagy a nőnapi készülődés
Fehérvár Médiacentrum fotója
Saveur Cukrászda
Fehérváron is nagy a nőnapi készülődés

Közeleg a Nemzetközi Nőnap. Ezen a napon a férfiak szeretik meglepni egy-egy szál virággal a szeretteiket. A piac, és a virágüzletek is felkészültek a pénteki rohamra, ilyenkor minden igényt kielégítő árukészlettel várják a vásárlókat.

A Valentin-nap és az anyák napja mellett a nőnap a virágárusok egyik legforgalmasabb napja, ilyenkor a hagyományok szerint a férfitársadalom apró figyelmességekkel lepi meg szívük választottját, vagy akár a család hölgy tagjait, barátokat. A leggyakoribb ajándék ilyenkor még mindig a virág. Az árusok is felkészültek az alkalomra. Van olyan üzlet, ahol sokan kiszállításra is rendelnek virágot, hiszen sok külföldön dolgozó férfi köszönti fel ilyen módon szeretteit, de vannak titkos hódolók is, és sokan a munkahelyükön lepik meg kedvesüket.

„A tulipán mindig nagy sláger ilyenkor, de sokan szeretik a rózsacsokrokat, a cserepes virágokat is, amik be vannak ilyenkor díszítve különböző különböző csomagolásokban" - mondta Milis Anita, a Hortenzia Virágszalon tulajdonosa.

A piacon is sok virág várja már pénteki gazdáját. A hölgyek természetesen mindig örülnek a meglepetésnek, van, ahol ez nagy családi esemény már. Néhányan pedig azt vallják, nem csak ilyenkor kellene figyelmesnek lenni. Az árak idén egy kicsit drágultak, ennek ellenére az árusok reménykednek a jó forgalomban.

Pénteken a Vörösmarty Rádió is meglepetéssel készül hallgatói számára. A férfiak a rádión keresztül köszönthetik fel ismerőseiket, és még nyerhetnek is.

„Schéda Zolival és Varga Zalánnal várjuk a kedves hallgatókat péntek reggel, egy nagyszerű műsorra készülünk. Lesz nyereményjáték és rengeteg érdekes, izgalmas téma a nőnap kapcsán, reggel 6 és 11:30 között várjuk a kedves hallgatókat” - mesélte Gemeiner Lajos, a Vörösmarty Rádió műsorvezetője.

A műsorvezetők a Vörösmarty Rádió Facebook-oldalára várják az üzeneteket, de telefonon is hívható a műsor a 22/311-511-es telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek