1 hónapnál régebbi cikk

Megnyílt a Tolnai utcában a Mindenki Képes Egyesület közösségi tere
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Megnyílt a Tolnai utcában a Mindenki Képes Egyesület közösségi tere

A Tolnai utca 10. szám alatt kapott helyet a Mindenki Képes Egyesület új közösségi tere, amelynek hivatalos megnyitóját szombaton tartották. Lengyel Zsófia különféle programokkal, élményekkel, bemutatókkal várja majd a látás-, hallás- és mozgássérülteket.

Nagy álma válhatott valóra a hétvégén Lengyel Zsófinak, ugyanis megnyitotta kapuit a Mindenki Képes Egyesület közösségi tere.

„Minél több olyan programot szeretnék tartani, élményt szeretnék okozni, amire azt mondanánk egyből, hogy ezt nekünk nem lehet. Mi igyekszünk bebizonyítani, hogy képesek lehetünk, csak egy kicsit másképp. Emellett készülünk különleges előadásokkal is készülünk majd mindenkinek” – mondta el Lengyel Zsófia esélyegyenlőségi referens.

A megnyitón részt vett Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, aki köszöntőjében hangsúlyozta: büszke arra, hogy Lengyel Zsófia az Önkormányzatnál dolgozik, és szolgálja az esélyteremtést. Az új közösségi tér találkozási pont lesz azok számára, akik odafigyelnek egymásra, értékelik egymást.

Az eseményen Lengyel Zsófia köszönetképpen apró ajándékokat, napsugár alakú, gravírozott érmeket adott át mindazoknak, akik segítettek a tér kialakításában és a szervezésben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek