1 hónapnál régebbi cikk

Majdnem tragédia lett a vége egy illegális fehérvári autóversenynek a Tescónál
·Közlekedésillegális·Utolsó frissítés: undefined
Majdnem tragédia lett a vége egy illegális fehérvári autóversenynek a Tescónál
·Közlekedésillegális·Utolsó frissítés: undefined

A balesetben senki sem sérült meg. A versenyt állítólag egy 20 éves férfi szervezte, aki a történtek után elmenekült a helyszínről.

Kis híján a nézőket gázolta el egy illegális gyorsulási verseny résztvevője szombat este Székesfehérváron, írja a Tények.hu. A portál úgy tudja, hogy csaknem száz autó volt a Tesco közelében tartott verseny helyszínén, ezek közül karambolozott kettő félfrontálisan száguldozás közben.

A balesetről valaki videót is készített, amin jól látszik, hogy az ütközés után az egyik kocsi nagy sebességgel a nézők felé sodródott. Csak azért nem lett nagyobb baj, mert végül egy oszlopnak csapódott az út szélén ácsorgók helyett.

A Tények.hu értesülései szerint az illegális versenyt egy 20 éves férfi szervezte, aki a történtek után azonnal elmenekült a helyszínről. A portál úgy tudja, hogy a balesetben senki sem sérült meg, de a szürke autó totálkáros lett, míg a fekete kocsi sofőrjének csak két hete volt jogosítványa, amit a helyszínre érkező rendőrök el is vettek.

Az ütközésről készült videót itt lehet megnézni:

FRISSÍTÉS, 12:29: A hétvégi illegális autóversennyel kapcsolatban megszólalt Cser-Palkovics András, a város polgármestere is:

Kapcsolódó
Cser-Palkovics András az illegális gyorsulási versenyekről: „Ezt Székesfehérvár nem fogja eltűrni”

A város polgármestere hosszú posztban írta le a véleményét a hétvégén kis híján tragédiával végződő illegális gyorsulási versennyel kapcsolatban. Cser-Palkovics András bejegyzése szerint már részben megvan a megoldás is a helyzetre.

Borítókép: Tények.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek