Illegális gyorsulási verseny Fehérváron: vádat emeltek három fiatal ellen
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Illegális gyorsulási verseny Fehérváron: vádat emeltek három fiatal ellen

Márciusban két kocsit rommá törtek a Tescónál, de szerencsére senki sem sérült meg.

Ahogy korábban mi is megírtuk, március 16-án este Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úton egy illegális gyorsulási verseny miatt történt balesethez hívták a rendőröket. A helyszínen kiderült, hogy két autó összeütközött, de szerencsére senki nem sérült meg.

Egy harmadik autós, aki szintén részt vett a versenyben, elmenekült a helyszínről, de a rendőrök őt és két társát is elfogták. A huszonéves sofőröket közúti veszélyeztetés miatt hallgatták ki, míg a helyszínt elhagyó sofőrt közúti cserbenhagyás miatt is felelősségre vonták. A jogosítványaikat bevonták.

Az ügyben a rendőrség a vizsgálatot befejezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek vádemelésre, derül a police.hu hétfői cikkéből.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság különös figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, különösen az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítására, és fokozottan ellenőrzi azokat az útvonalakat, ahol ezek a versenyek előfordulhatnak.

Kapcsolódó
Majdnem tragédia lett a vége egy illegális fehérvári autóversenynek a Tescónál

A balesetben senki sem sérült meg. A versenyt állítólag egy 20 éves férfi szervezte, aki a történtek után elmenekült a helyszínről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek