Közszolgáltatói konferenciát rendeznek Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Közszolgáltatói konferenciát rendeznek Fehérváron

Ismét közszolgáltatói konferenciát rendeznek - ezúttal „Tele értékekkel – Székesfehérvár szolgálatában” címmel.

A tavaly ősszel megrendezett, „Észrevétlenül a város szolgálatában” címet viselő konferencia nyomán ismét fórumot rendeznek a Városházán. Az őszi program keretében a székesfehérvári hulladék kezelésért, ivóvízért és távhőért felelős cégek mutatkoztak be. A hagyományt folytatva, ezúttal a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. és a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. munkájába nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

A konferencia keretében bemutatja tevékenységét a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., és egy rendhagyó programra is invitálják az érdeklődőket.

"Délután négy és hat óra között a Szent István Király Múzeum Rendház épületét fogjuk kicsit más szemmel bemutatni. Ez nem tárlatvezetés lesz: egy kicsit az üzemeltetés kulisszái mögé is bepillantunk, illetve a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont Romkertet mutatjuk be hasonló szemmel" - mondta az fmc.hu-nak Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A programra előzetesen regisztrálni a cég facebook oldalán lehetséges. A Városgondnokság huszonegyféle feladatot lát el, ezekről is hallhatnak majd a részvevők egy rövid összefoglaló keretében, de egy különlegességgel is készülnek az alkalomra.

"A közterületi munkavégzés a speciális eszközeit fogjuk a Városház téren bemutatni. Több, mint harminc speciális járművünk fog felvonulni" - emelte ki a programot hirdető sajtótájékoztatón Bozai István, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.  ügyvezető igazgatója.

A város elmúlt tizenöt éves fejlődésén keresztül mutatkozik majd be a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft is. A Városházán megrendezendő konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak április 10-én szerdán 10 és 12 óra között. A Városház téren pedig ugyanezen a napon már 9 órától megcsodálhatóak lesznek a Városgondnokság munkagépei.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek