Milyen szemüveget válasszunk a nagy napra?
·Stílusoptika·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Jeff Langhorn
Milyen szemüveget válasszunk a nagy napra?
·Stílusoptika·Utolsó frissítés: undefined

Gyémántkeretes, színes, keret nélküli, strasszköves, extravagáns – mindenki megtalálhatja a megfelelőt. Segítünk, merre indulj el, ha esküvőre készülsz, és szemüveges vagy.

A menyasszonyok általában mindent elkövetnek azért, hogy az esküvő tökéletes legyen. Rengeteg felpróbált ruha, frizura- és sminkpróbák, folyamatos egyeztetés a szolgáltatókkal – többek között ez előzi meg a nagy napot. A nagy szervezkedésben sokan megfeledkeznek arról, hogy a szemüvegüket is összhangba hozzák a ceremónia stílusával, pedig míg egy jól megválasztott szemüveg öltöztet, kiegészíti a frizurát, sminket, ruhát, addig egy előnytelen darab tönkreteheti az összképet - mondta Cserta János optometrista, látszerész mester. 

Míg külföldön már rengeteg dizájner, stílustanácsadó foglalkozik a témával, itthon még gyerekcipőben jár ez a terület.

A trendek folyamatosan változnak, minden évben újdonságokkal rukkolnak elő a gyártók, de úgy tűnik, hogy nehéz megnyerni a szemüvegeseket, legtöbben ragaszkodnak a jól megszokott és bevált fazonokhoz. Mutatunk néhány divatos darabot és segítünk, hogy könnyebb legyen a választás. Ide kattintva is tudtok tájékozódni, de a videóból minden kiderül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek