1 hónapnál régebbi cikk

Csőtörés miatt lezárják a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszát
·Híreklezárás·Utolsó frissítés: undefined
Csőtörés miatt lezárják a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszát
·Híreklezárás·Utolsó frissítés: undefined

Csőtörés utáni javítási munkálatok miatt előreláthatólag május 7-én, keddig lezárják a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakasza. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

Csőtörés hibaelhárítása miatt lezárják a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér irányába vezető szakaszát. A korlátozást várhatóan május 3-tól, péntektől május 7-én, keddig tart. Az útszakaszon a városból kifelé irányban a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

A lezárás miatt a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen.

A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a zárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak.

Kérik, hogy az úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a korlátozásokat, valamint ha tehetik, használják a WAZE útvonaltervező applikációt.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek