3 hónapnál régebbi cikk

Érvényesítette az opciót a Vidi, Tóth Balázs marad!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mátay Balázs
Érvényesítette az opciót a Vidi, Tóth Balázs marad!

Az utolsó napig hagyta izgulni szurkolóit a Fehérvár FC, amely azonban érvényesítette opciós jogát és végleg megszerezte megyei riválisától a válogatott kerettag kapust.

A szezon befejezése óta az szolgáltatta a legfőbb témát a Vidi szurkolók körében, hogy vajon mikor érvényesíti opcióját a most véget ért szezonban parádézó kapus, Tóth Balázs végleges megszerzésére a Puskás Akadémiától. Hogy mire vártak az utolsó pillanatig a fehérvári elöljárók, nem tudni, de végül a megszabott határidő utolsó napján a klub közölte, hogy lehívta az opciót, kifizette Tóth rögzített árát a PAFC-nak, így a közönségkedvenccé vált "Balu" marad a piros-kékeknél.

A fő érintett is boldogan nyilatkozott maradásáról, mivel nagyon szeret a Vidiben és itt tervezte a folytatást. Ehhez képest több internetes portálon is megjelent az az infó, miszerint a Fehérvár FC tulajdonosa máris továbbadná - természetesen erőteljes haszonnal - Tóth Balázst a MOL által felvásárolt, hirtelen gazdaggá lett Újpest FC-nek.

Ritkán szokott ilyen mértékben zörögni a haraszt egyszerre több irányból is, ám aligha hihető, hogy csapata jelenlegi legfontosabb alapjától így megválna a Vidi néhány százezer eurós bevételért. Igaz, a foci üzlet sokak számára, de azért mégiscsak a játék a legfontosabb, amivel a szurkolókat szolgálják ki, akik aligha tűrnék csendben, ha mégis volna valóságalapja a történetnek.

Ennek tükrében is izgalmas napok, hetek várnak a fociszurkolókra, akik kedvenc csapatuk erősítéséről várnak híreket, nem az ellenkezőjéről...

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek