2 hónapnál régebbi cikk

Irány a fehérvári strand, mától lehet csobbanni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Irány a fehérvári strand, mától lehet csobbanni!

Kinyitott a városi strand. A hűsölni vágyókat több medence, élményelem is várja, a belépők pedig a tavalyi szezon áraival egyeznek meg.

A szükséges javításokkal már elkészültek, az élményelemek felülvizsgálata lezajlott, a gépészeti karbantartással is elkészültek a szakemberek. A szezon idén kitolódott, az iskolai szorgalmi időszak hossza miatt idén hónap közepén nyitott ki a fürdő. Az árak idén nem változtak. 

"Új elemekkel idén nem készültünk, viszont cserébe az áraink változatlanok maradtak" -  mondta az fmc.hu-nak Keresztes Gábor, a létesítmény üzemeltetési vezetője.

Hogy mindenki nyugodtan kikapcsolódhasson, az idei évtől biztonsági őr szolgálat és biztonsági kamerák segítségével felügyelik a rendet. A városi létesítményben minden korosztály megtalálhatja a megfelelő elfoglaltságot. 

"Van egy nagy úszómedencénk, ami fokozatosan mélyülő, fölötte fedés, ami nagy kánikulában kifejezetten jól jön. Van egy tanulómedencénk, ami a kisebbeknek való, és van az egészen piciknek egy pancsoló, és vizes játszótér. A fő, kedvenc elem az élménymedence, sodrófolyosóval és a három csúszda" - tette hozzá Keresztes Gábor.

A strand minden nap reggel 8 órától este hétig tart nyitva. Ha hőségriadót rendelnek el, egy órával tovább, este nyolc óráig maradhatnak a fürdőzők. Ezen kívül délután 4 órától kedvezményes áron lehet jegyet váltani. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek