10 hónapnál régebbi cikk

Promóciós strandjátékok az egész család számára
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels/Andrea Piacquadio
Promóciós strandjátékok az egész család számára

Megérkezett a legforróbb évszak, mindenki keresi a lehetőséget a hűsölésre és a strandolásra.

A nyaralás is egyre közelebb van, már lassan kezdődik a bepakolás az utazótáskákba, amiből egyáltalán nem maradhatnak ki a különböző strandjátékok, amelyek nemcsak a legkisebbeknek nyújtanak szórakozási lehetőséget!

A strandjátékok lehetőséget nyújtanak a cégek számára

De mégis hogyan? Merülhet fel teljesen jogosan a kérdés. A promóciós termékek ma már hatalmas felhozatallal rendelkeznek, elég csak megnézni az erre specializálódott Zefi Reklámajándék strandjáték kínálatát, ahol számtalan eszköz és kiegészítő közül válogathatunk. Mindegyiket kivétel nélkül saját logóval, arculattal és elérhetőséggel láthatunk el, hogy a nyaraláson is “jelen legyünk”.

Miért jó megoldás ez? Mert így pozitív élmények fognak társulni a cégünkhöz, mivel a nyaralás nem szól másról, mint a pihenésről, az önfeledt szórakozásról, a kikapcsolódásról. Az egész éves fáradalmakat pihenik ki az emberek, feltöltődnek a következő időszakra, és a család is együtt van. Ez utóbbi azért is fontos, mert a strandjátékok megadják a lehetőséget arra, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt találjuk megfelelő terméket.

Együtt tud a család frizbizni, a legkisebbek műanyag ásóval és vödörrel építhetnek homokvárakat, de megtalálható még tapadókorongos labdajáték, strandteniszkészlet, tollaslabda is a piacon, de még olyan különlegességeket is beszerezhetünk, mint a petanque.

Ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek is adhatjuk őket

Ha promóciós termékek, akkor a leggyakrabban felmerülő kérdés a “mit adjunk?” mellett a “hogyan, mikor adjuk oda?”. Erre a válasz egyébként nagyon egyszerű: amikor csak lehetőségünk van rá. Ilyen például a céges családi rendezvény, a féléves, éves kiértékelők, vállalati események, kitelepülések, de akár jótékonysági programokon is adhatunk ilyet bárkinek.

Fontos, hogy nemcsak külső ajándék lehet a potenciális vagy meglévő ügyfeleknek, hanem belsőleg, a munkatársaknak is adhatunk ajándékokat. Sőt, ha például tudjuk, hogy egy üzleti partnerünk éppen nyaralni készül, akkor őket is meglephetjük egy jól összeállított ajándékcsomaggal, ami tele van strandjátékkal.

A legjobb ajándék a hasznos ajándék

A promóciós termékekkel kapcsolatban általános ajánlás az, hogy olyan eszközöket és kiegészítőket válogassunk össze, amelyek nem egyszer használatosak. Továbbá érdemes kilépni a bögre-notesz-toll hármasából is, ami ugyan hasznosnak számít, de garantáltan mindenkinek lapul egy-kettő az otthoni szekrényben egy másik cégtől. Próbáljunk meg egyediek lenni, válasszunk olyan termékeket, amelyek nem számítanak szokványos promóciós meglepetésnek!

Miért is fontos ez? Mert ezzel növeljük magának a terméknek a marketing értékét. Ez azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel érjük el a kívánt hatást, és fog tőlünk vásárolni az adott ügyfél. A strandjátékok tökéletesek erre a feladatra!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek