2 hónapnál régebbi cikk

Jól halad Fehérváron a Gáz utcai garázssor fejlesztése
·KözlekedésSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Jól halad Fehérváron a Gáz utcai garázssor fejlesztése
·KözlekedésSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

A felújítási munkálatok első üteme befejeződött, a hivatalos átadót csütörtökön tartották.

Még március közepén kezdődtek meg a munkálatok a Gáz utcai garázssornál. A teljes útfelújítás első üteme a Rákóczi utcai négyemeletes épületek felőli oldalt és a házak közötti parkolók bekötőútjait érinti. A garázsok előtt az egész pályaszerkezetet kicserélték, valamint új csapadékvíz elvezető hálózatot és szegélyeket építettek, továbbá a kukaketreceket is kicserélték. Ennek a munkálatnak az első üteme elkészült, amelynek átadóját csütörtökön tartották.

"Több probléma is felmerült az építkezés során, talajcserét kellett végrehajtani, ugyanis átázott az altalaj. Ezt meg kellett várni, hogy kiszáradjon, ezt követően tudtak csak folytatódni a munkálatok"-mondta az fmc.hu-nak Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.

A hivatalos átadáson részt vett Horváth Miklósné önkormányzati képviselő, aki örömét fejezte ki, hogy ezzel a felújítással a vízivárosiak egyik régi álma valósulhatott meg, könnyebbé téve az itteni közlekedésüket.

Az önkormányzati képviselő hozzátette, a felújítás második üteme várhatóan szeptemberre fejeződik be, ekkor a garázssor déli oldala kap majd új burkolatot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek